Noutăţi
Santal NFC 100%

Santal vine pe piața sucurilor naturale de fructe din România cu o inovație importantă - Santal 100% NFC (Not From Concentrate).

Santal 100% NFC reprezintă alternativa la sucul proaspăt stors și se adresează celor preocupați de lifestyle și viață sănătoasă. Ambalajul este semnalizat printr-o ștampilă aurie ce indică faptul că sucul din interior are  conținut de fruct 100% și este obținut prin stoarcere directă, fără alte adaosuri (apă, zahăr, coloranți sau conservanți) sau procedee intermediare.

Santal 100% NFC există în două variante – portocale și mere.

Santal Plus

Datorită creativității și experienței sale, îmbinate cu sfaturile experților în nutriție, Santal a reușit să combine în ultima sa inovație sucul natural de fructe cu laptele.
Santal Plus este o băutură unică ce oferă ingrediente nutritive provenite din suc de fructe și lapte, ingenios amestecate, pentru a vă bucura de un gust fin, delicios și absolut special.
Santal Plus - combinația perfectă între hrănitor și delicios

Produsul este prezent pe piata in 3 variante - piersici, banane si capsune & un strop de lapte

Santal RedLine

Noile apariții din gama Santal Red Line – Santal Coacăze Negre, Santal Strugure-Zmeură și Santal Căpșune-Pepene Roșu – confirmă  încă o dată statutul de inovator și trendsetter al brandului și aduc o notă proaspătă și neașteptată prin combinațiile absolut inedite de fructe roșii.

Consumatorii se pot bucura de noile sucuri Santal servindu-le ca atare dar și folosindu-le ca ingredient special în prepararea de cocktailuri.

Santal TOP

Santal s-a reinventat pentru consumatorii săi și a revenit pe piața băuturilor răcoritoare de fructe, necarbonatate, cu o gamă mult mai bogată de gusturi. Cele 8 variante Santal TOP – Portocale, Fructe Roșii, Piersici, Mere Verzi, Vișine, Limonadă, Rodie și Ananas&Pepene Galben- vin acum într-un nou ambalaj cu un design modern și cu o nouă etichetă.