Haideți să
facem cunoștință!

Bună! Eu sunt o sfeclă roșie cu muuultă imaginație! Îmi place să inventez povești, să cânt, să dansez și să desenez. Adulții ar putea spune despre mine că sunt cu capul în nori. Ce știu ei!?! Eu îmi imaginez, creez, desenez și redesenez. Pentru mine, problemele au rezolvări pline de culoare, de emoții și de muultă bucurie.

Eu sunt ARTISTA și mă bucur să ne cunoaștem!

Bună dimineața, bună ziua sau bună seara! Cum nu știu precis ora la care tu citești acestă descriere a mea, am zis să folosesc toate variantele de salut posibile. Îmi place să fiu exact. Sunt o sfeclă roșie extrem de riguroasă, nu las nimic la voia întamplării. Șiinta nu merge așa, cu închipuiri. Problemele care îmi apar în față, au întodeauna rezolvări bazate pe experimente și date exacte. Probabilitatile calculate de mine, îmi spun că te-ai prins deja;

Eu sunt OMUL de ȘTIINȚĂ!

Bună! Hello!, Bon jour!, Ola! Eu sunt o sfeclă roșie mega curioasă. Îmi bag nasul peste tot, îmi place să descopăr orice se poate descoperi. Nu mă interesează dacă a mai fost descoperit înainte. Eu o fac în felul meu. Mă cațăr, mă târăsc, sap și mă murdăresc cu plăcere. Când am o problemă, explorez, explorez și explorez, până găsesc soluția cea mai bună.

Eu sunt EXPLORATOAREA și
te invit să mă descoperi!

Pe locuri, fiți gata, start! Așa începe pentru mine rezolvarea oricarei probleme. Sunt o sfeclă roșie plină de energie. Nu stau locului o secundă și mă avânt în orice cursă, fiindcă îmi place să mă joc. N-o fac pentru medalii sau trofee, ci pentru bucuria jocului.

Sunt un ATLET și te invit în echipa mea!

Află mai multe

Căpșune, sfeclă roșie, măr

 • Conținut de fructe și sfeclă roșie: minimum 31%
 • Compoziție: sucuri concentrate și piureuri de: căpșune, mere și sfeclă roșie, cu adaos de vitamine B, C și D
 • Prezentare: brick cu pai, 200 ml

Ananas, sfeclă roșie, mango

 • Conținut de fructe și sfeclă roșie: minimum 30%
 • Compoziție: sucuri concentrate de: ananas, mango și sfeclă roșie, cu adaos de vitamine B, C și D
 • Prezentare: brick cu pai, 200 ml

Portocală, sfeclă roșie, lămâie

 • Conținut de fructe și sfeclă roșie: minimum 30%
 • Compoziție: sucuri concentrate de: portocale, lămâie și sfeclă roșie, cu adaos de vitamine B, C și D
 • Prezentare: brick cu pai, 200 ml

Piersică, sfeclă roșie, măr

 • Conținut de fructe și sfeclă roșie: minimum 30%
 • Compoziție: sucuri concentrate și piureuri de: piersici, mere și sfeclă roșie, cu adaos de vitamine B, C și D
 • Prezentare: brick cu pai, 200 ml

Știați că?

Sfecla roșie este bună și pentru creierul tău! Ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin către lobul frontal al creierului. Această parte a creierului este importantă pentru gândirea de nivel superior, cum ar fi luarea deciziilor și memoria. Așadar, mâncând sfeclă roșie, poți deveni și mai inteligent!

Consumul de sfeclă roșie aduce multe beneficii! Te ajută să fii mai puternic și să ai mai multă energie pentru jocuri și sport. De asemenea, sfecla roșie scade tensiunea arterială, ajutând vasele de sânge să se relaxeze și să se lărgească. În plus, îți întărește sistemul imunitar și combate inflamațiile, astfel încât să fii mai puțin predispus la răceli și alte boli.

Sfecla roșie conține o mulțime de substanțe sănătoase! Printre acestea se numără calciul, fierul, vitamina B6, cuprul și seleniul. Acestea sunt elemente esențiale pentru un corp sănătos!

În 100 de grame de sfeclă roșie se găsesc:

Interesant de știut

Complex vitaminic B (B5-acid pantotenic, B6, B7-biotina, B12) Vitamina C Vitamina D

Vitamina B5

Sau acid pantotenic, joacă un rol în metabolizarea și sintetizarea grăsimilor, proteinelor, coenzimei A, hormonilor și carbohidratilor pe care îi luăm din alimentele pe care le consumăm, transformându-le în energia necesară corpului uman.

Vitamina B6

Este esențială pentru funcționarea corectă a celulelor. Sprijină metabolismul, menținând celulele sănătoase și creând celule sanguine, ajută sistemul nervos central, transformă alimentele în energie și contribuie la crearea de neurotransmițători, cum ar fi serotonina și dopamina.

Vitamina B7

Unul dintre beneficiile vitaminei B7 sau biotina, este acela că ajută organismul să transforme alimentele în energie. Biotina acționează ca o coenzimă ce este necesară pentru metabolismul acizilor grași, aminoacizilor și glucozei, precum și rol major în menținerea sănătății părului, unghiilor și a pielii.