Noutăţi
Nectar Banane

Santal Nectar Banane este cel mai nou sortiment care vine să completeze gama de nectaruri existentă (piersici, ananas, caise, mere verzi, portocale, pere).

Santal Dulce din Natură

Santal Dulce din Natură este o gamă nouă care conține trei sortimente de băuturi răcoritoare necarbonatate ce au la bază doar  ingrediente 100% de origine naturală, au un conținut de fruct de minimum 60% si 70% si nu conțin zaharuri adăugate, coloranți, gluten, conservanți sau alte arome artificiale. 

Cele trei sortimente Santal Dulce din Natură sunt aromate și răcoritoare, având un gust dulce și plăcut, dat doar de dulceața cu care fructele sunt îndulcite de la natură. Savoarea acestor sucuri de fructe este rezultatul combinării celor două fructe selectate pentru a da o aromă desăvârșită fiecărui sortiment în parte: Pere & mere, Ananas & lămâie, Piersici & struguri.

Angajamentul nostru față de mediu se materializează și în alegerea ambalajelor folosite, așadar gama Santal Dulce din Natură vine într-un ambalaj nou, eco-sustenabil (obținut 100% din materii prime din surse responsabile) și renegerabil (cu amprentă redusă de carbon, datorită adoptării materialelor plastice din surse regenerabile prin mecanismul mass-balance), o premieră pe piața românească, în acest fel, oferind consumatorilor Santal un produs bun, atât în interior cât și în exterior.

Gama Santal Dulce din Natură se adresează zonei de produse funcționale, fiind produse de origine 100% naturală și fără zaharuri adaugate.

Santal DUO Light

Noua gamă Santal DUO Light vine să completeze categoria Santal still drink și este formată din trei gusturi: Mango&Portocală, Piersică&Lămâie și Portocală&Maracuja.

Aceasta gamă este gândită în ideea de a combina două fructe atent selecționate, astfel încât gustul obținut să fie unul exotic, aromat, răcoritor și revigorant.

Conceptul care a stat la baza Gamei Santal DUO Light a fost reducerea cantității de zahăr adăugat și înlocuirea acestuia cu stevia, care este un îndulcitor natural, cu un conținut scăzut de calorii. Așadar, cele trei sortimente light din această gamă sunt relevante pentru un stil de viață mai sănătos și se adresează zonei de produse funcționale. 

Active Drink

Noua gamă Santal Active Drink vine să completeze categoria Santal still drink și este formată din trei sortimente: Fructe exotice & morcovi, Fructe roșii & morcovi și Portocale & morcovi.

Noile gusturi Santal Active Drink,  în care sunt combinate armonios fructe special selectate pentru un gust desăvârșit, sunt menite să revigoreze, să aducă savoare, dar și să ofere un aport de vitamine și antioxidanți, prin adaosul de morcovi,  patrunzând astfel în zona produselor funcționale. 

Santal TOP

Santal s-a reinventat pentru consumatorii săi și vine cu o gamă mult mai bogată de gusturi pe piața băuturilor răcoritoare necarbonatate. Astfel, cele 8 arome de fructe din gama Santal TOP - portocale, mere verzi, piersici, vișine, fructe roșii, rodie, ananas și limonadă - sunt prezentate acum într-un ambalaj nou, având un design modern și o nouă etichetă.