Noutăţi
Nectar Banane

Santal Nectar Banane este cel mai nou sortiment care vine să completeze gama de nectaruri existentă (piersici, ananas, caise, mere verzi, portocale, pere).

Santal Dulce din Natură

Santal Dulce din Natură este o gamă nouă care conține trei sortimente de băuturi răcoritoare necarbonatate ce au la bază doar  ingrediente 100% de origine naturală, au un conținut de fruct de minimum 60% si 70% si nu conțin zaharuri adăugate, coloranți, gluten, conservanți sau alte arome artificiale. 

Cele trei sortimente Santal Dulce din Natură sunt aromate și răcoritoare, având un gust dulce și plăcut, dat doar de dulceața cu care fructele sunt îndulcite de la natură. Savoarea acestor sucuri de fructe este rezultatul combinării celor două fructe selectate pentru a da o aromă desăvârșită fiecărui sortiment în parte: Pere & mere, Ananas & lămâie, Piersici & struguri.

Angajamentul nostru față de mediu se materializează și în alegerea ambalajelor folosite, așadar gama Santal Dulce din Natură vine într-un ambalaj nou, eco-sustenabil (obținut 100% din materii prime din surse responsabile) și renegerabil (cu amprentă redusă de carbon, datorită adoptării materialelor plastice din surse regenerabile prin mecanismul mass-balance), o premieră pe piața românească, în acest fel, oferind consumatorilor Santal un produs bun, atât în interior cât și în exterior.

Gama Santal Dulce din Natură se adresează zonei de produse funcționale, fiind produse de origine 100% naturală și fără zaharuri adaugate.

Santal ACE Vitamin

Noua gamă Santal ACE Vitamin 100% vine să completeze categoria Santal Juices 100% și conține 3 gusturi:  mere, portocale roșii & morcovi; portocale, mere, lămâi & morcovi;  portocale, rodii & morcovi. 

Gama Santal ACE Vitamin 100% are în compoziție doar ingrediente naturale, adaos de vitamine A, C și E și nu conține zaharuri adăugate, coloranți, conservanți sau alte arome artificiale. Combinația armonioasă a fructelor selectate, adaosul de vitamine și morcovi aduc fiecărui sortiment un gust aparte, aromat și delicios. 

Gama Santal ACE  Vitamin 100% se adresează zonei de produse funcționale, prin adaosul  de morcovi din compoziție și aportul de vitamine A, C și E și antioxindanți.

*Vitamina A este betacaroten, un antioxidant natural benefic pentru organism; Vitamina C este un antioxidant puternic, care întărește capacitatea naturală de protecție a organismului; Vitamina E ajută sistemul imunitar, are un puternic rol antioxidant în protejarea celulelor, reglează nivelul colesterolului, menține sănătatea vaselor de sânge, ajută la vindecarea rănilor și menține sănătatea pielii.

Santal DUO Light

Noua gamă Santal DUO Light vine să completeze categoria Santal still drink și este formată din trei gusturi: Mango&Portocală, Piersică&Lămâie și Portocală&Maracuja.

Aceasta gamă este gândită în ideea de a combina două fructe atent selecționate, astfel încât gustul obținut să fie unul exotic, aromat, răcoritor și revigorant.

Conceptul care a stat la baza Gamei Santal DUO Light a fost reducerea cantității de zahăr adăugat și înlocuirea acestuia cu stevia, care este un îndulcitor natural, cu un conținut scăzut de calorii. Așadar, cele trei sortimente light din această gamă sunt relevante pentru un stil de viață mai sănătos și se adresează zonei de produse funcționale. 

Active Drink

Noua gamă Santal Active Drink vine să completeze categoria Santal still drink și este formată din trei sortimente: Fructe exotice & morcovi, Fructe roșii & morcovi și Portocale & morcovi.

Noile gusturi Santal Active Drink,  în care sunt combinate armonios fructe special selectate pentru un gust desăvârșit, sunt menite să revigoreze, să aducă savoare, dar și să ofere un aport de vitamine și antioxidanți, prin adaosul de morcovi,  patrunzând astfel în zona produselor funcționale. 

Santal Vișine 15%

Santal se reinventează mereu pentru consumatorii săi, aducând astfel  și gustul  Santal Vișine în ambalaj de 1 litru alături de celelalte gusturi care completează gama Red Line.

Gama Red Line conține băuturi răcoritoare obținute din sucuri și piureuri de fructe atent selecționate, atât autohtone dar și din alte zone geografice, ale căror atribute comune sunt culoarea roșie și conținutul ridicat de antioxidanți, iar ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.  

Santal TOP

Santal s-a reinventat pentru consumatorii săi și vine cu o gamă mult mai bogată de gusturi pe piața băuturilor răcoritoare necarbonatate. Astfel, cele 8 arome de fructe din gama Santal TOP - portocale, mere verzi, piersici, vișine, fructe roșii, rodie, ananas și limonadă - sunt prezentate acum într-un ambalaj nou, având un design modern și o nouă etichetă.