Noutăţi
Santal Mandarine 100%

Santal a ales să își completeze gama de sucuri naturale 100% cu Santal Mandarine 100%, deoarece acest sortiment este unul dorit de către consumatori, dar destul de rar întâlnit pe piața românească de băuturi naturale de fructe 100%.

Acest suc este 100% natural, fără adaos de conservanți, coloranți sau arome. Sucurile naturale Santal 100% sunt obținute din concentrate și/sau piureuri de fructe, sunt pasteurizate și îmbuteliate în ambalaje aseptice, pentru a păstra intacte atât proprietățile inițiale cât și gustul fructelor proaspete.

Toate sucurile 100% din gama Santal sunt conforme cu principiile de naturalețe și funcționalitate și acordă o atenție specială stării de bine organismului, fără a uita însă de importanța majoră a gustului.

Santal Vișine 15%

Santal se reinventează mereu pentru consumatorii săi, aducând astfel  și gustul  Santal Vișine în ambalaj de 1 litru alături de celelalte gusturi care completează gama Red Line.

Gama Red Line conține băuturi răcoritoare obținute din sucuri și piureuri de fructe atent selecționate, atât autohtone dar și din alte zone geografice, ale căror atribute comune sunt culoarea roșie și conținutul ridicat de antioxidanți, iar ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Active Drink

Noua gamă Santal Active Drink vine să completeze categoria Santal still drink și este formată din trei sortimente: Fructe exotice & morcovi, Fructe roșii & morcovi și Portocale & morcovi.

Noile gusturi Santal Active Drink,  în care sunt combinate armonios fructe special selectate pentru un gust desăvârșit, sunt menite să revigoreze, să aducă savoare, dar și să ofere un aport de vitamine și antioxidanți, prin adaosul de morcovi,  patrunzând astfel în zona produselor funcționale.

Santal TOP

Santal s-a reinventat pentru consumatorii săi și vine cu o gamă mult mai bogată de gusturi pe piața băuturilor răcoritoare necarbonatate. Astfel, cele 8 arome de fructe din gama Santal TOP - portocale, fructe roșii, piersici, mere verzi, cireșe, limonadă, rodie și ananas & pepene - sunt prezentate acum într-un ambalaj nou, având un design modern și o nouă etichetă.

Santal 100% BIO

Sucuri Santal 100% - BIO 

Sucurile Santal 100% - BIO sunt produsele de excelenta ale gamei Santal.

Acestea sunt obtinute din concentrate și/sau piureuri de fructe ECOLOGICE, care, la randul lor, provin din recolte de fructe sau legume care au fost cultivate in conformitate cu normele riguroase ale agriculturii ECOLOGICE. Cu sprijinul naturii, al tehnologiei si al expertilor nostri, intr-o cutie de suc Santal 100% - BIO sunt imbinate armonios gustul autentic al fructelor si legumelor proaspete, care si-au pastrat proprietatile naturale, aroma, culoarea si consistenta pulpei.

Aceste sucuri sunt 100% naturale, ecologice, fără adaos de conservanți, coloranți și arome.

Sucurile Santal 100% - BIO sunt pasteurizate și îmbuteliate în ambalaje aseptice, pentru a păstra intacte toate proprietățile inițiale, gustul si savoarea fructelor proaspete si naturale.

Santal Plus

Datorită creativității și experienței sale, îmbinate cu sfaturile experților în nutriție, Santal a reușit să combine în ultima sa inovație sucul natural de fructe cu laptele.
Santal Plus este o băutură unică ce oferă ingrediente nutritive provenite din suc de fructe și lapte, ingenios amestecate, pentru a vă bucura de un gust fin, delicios și absolut special.
Santal Plus - combinația perfectă între hrănitor și delicios

Produsul este prezent pe piata in 3 variante - piersici, banane si capsune & un strop de lapte

Santal NFC 100%

Santal vine pe piața sucurilor naturale de fructe din România cu o inovație importantă - Santal 100% NFC (Not From Concentrate).

Santal 100% NFC reprezintă alternativa la sucul proaspăt stors și se adresează celor preocupați de lifestyle și viață sănătoasă. Ambalajul este semnalizat printr-o ștampilă aurie ce indică faptul că sucul din interior are  conținut de fruct 100% și este obținut prin stoarcere directă, fără alte adaosuri (apă, zahăr, coloranți sau conservanți) sau procedee intermediare.

Santal 100% NFC există în două variante – portocale și mere.

Santal RedLine

Noile apariții din gama Santal Red Line – Santal Coacăze Negre, Santal Strugure-Zmeură și Santal Căpșune-Pepene Roșu – confirmă  încă o dată statutul de inovator și trendsetter al brandului și aduc o notă proaspătă și neașteptată prin combinațiile absolut inedite de fructe roșii.

Consumatorii se pot bucura de noile sucuri Santal servindu-le ca atare dar și folosindu-le ca ingredient special în prepararea de cocktailuri.